Fitzz
Personal training 

Thuisfitness

Thuis of buiten fitnessen onder professionele begeleiding!

Wil je graag fitnessen, maar zou je dit  liever thuis doen of buiten, of wil je graag fit worden, maar ontbreekt de motivatie, de tijd om naar de sportschool te gaan, of kun je geen oppas regelen, dan is Fitzz Personal Training de ideale partner voor jou! Ik breng de sportschool bij jou thuis!

De ‘Thuisfitness Total Body Work-Outs’ zijn speciaal samengesteld om te kunnen doen in de beperkte ruimte van een woonkamer, maar ook buiten, in de tuin bijvoorbeeld. Met mooi weer, maar ook met minder mooi weer natuurlijk, kan er een goede, effectieve Thuisfitness Total Body Work-Out in de buitenlucht worden gedaan.

De Thuisfitness Total Body Work-Outs’ zijn leuk en afwisselend en op basis van eigen lichaamsgewicht. Ik maak daarnaast ook gebruik van een verschillende, zelf meegebrachte, mobiele fitnessapparaten zoals; dumbells, suspensionbanden, plyobox, en jumprope.

Ook zijn de trainingsvormen en trainingsmethoden divers en kunnen worden afgestemd op elk gewenst trainingsdoel, zoals; vetverbranding, spierversteviging, verbetering uithoudingsvermogen  of gewoon lekkerder in je vel willen zitten. Uiteraard wordt de trainingsintensiteit aangepast op jouw trainingsniveau!

De Thuisfitness Personal Training begint met een ‘fitness assessment’ om gezamenlijk jouw trainingsdoel te bepalen. Vervolgens wordt het Thuisfitness Personal Trainingsprogramma hier specifiek op gefinetuned. Een persoonlijke aanpak is in mijn ogen essentieel voor een optimaal trainingsresultaat.

De Thuisfitness Total Body Work-Out is ideaal voor beginners, maar ook zeer geschikt voor gevorderden!