Fitzz
Personal training 

Time efficiëntie

Ondernemen, een onderneming, een praktijk of een afdeling managen, kost energie! Sporten geeft je die benodigde energie en ook de noodzakelijke ontspanning en zorgt ervoor dat lichaam en geest optimaal kunnen functioneren! Een fit lichaam en een fitte geest verbeteren de werkprestatie!

Sporten kost tijd en vrije tijd is voor ondernemers en/of directeuren en managers van ondernemingen een kostbaar en schaars goed. Om toch te kunnen profiteren van de voordelen van sporten om zo de werkprestaties significant te verbeteren heeft Fitzz Personal Training ‘Time-efficient Fitness’ ontwikkeld. 

Time-efficient Fitness, de naam zegt het al, zorgt ervoor dat uw beschikbare tijd om te kunnen sporten zo efficiënt mogelijk kan worden benut, want tijd is geld! Time-efficient Fitness maakt het voor u mogelijk om een work-out in uw drukke werkschema in te passen!

 Het is een misvatting dat je uren zou moeten trainen om resultaat te verkrijgen. Het is zeer goed mogelijk om effectief en efficiënt te trainen in korte trainingssessies van bijvoorbeeld 30 minuten.

De Time-efficient Fitness trainingsprogramma’s zijn specifiek ontwikkeld om een volledige en volwaardige  work-out in een kort tijdsbestek te doen, in een beperkte ruimte met mobiele trainingsattributen en lichaamseigen gewicht. 

Fitzz Personal Training brengt de sportschool incl. personal trainer naar jouw kantoor of praktijk! Je verliest dus ook geen kostbare tijd door naar de sportschool te moeten gaan!

Fitzz Personal Training biedt de Time-efficient Fitness trainingen aan vanaf 06:00u. Het is dus ook mogelijk om voor het werk te trainen!

Time-efficient Fitness is de uitkomst voor eenieder die bovengemiddeld lange werkdagen maakt en ook graag zou willen sporten ondanks een ogenschijnlijk gebrek aan tijd!Ben je klaar om jouw lichamelijke en mentale fitheid naar een hoger plan te tillen en tegelijkertijd ook jouw werkprestaties? Vul het intakeformulier in en laten we samen toewerken naar gezonde balans tussen jouw werk, privé en gezondheid.